Verzenden & Retourneren

Verzenden

Levertijd
Op iedere productpagina is terug te vinden wat de verachte levertermijn van uw bestelling is. Indien er niet binnen deze termijn geleverd kan worden ontvangt u van ons bericht wat de nieuwe verwachte levertijd is.

Verzendkosten
U betaald €4,95 verzendkosten indien het totaalbedrag van uw bestelling onder de €50,- inclusief 21% BTW is. Vanaf €50,- betaald u geen verzendkosten.

Vervoerder
Uw bestelling zal geleverd worden door PostNL, DHL of DPD afhankelijk van de afmetingen van uw bestelling.

Track en Tracé
U ontvangt op het moment dat de track en tracé code bij ons bekend is ontvangt u een e-mail met hierin de track en tracé gegevens waarin u kan zien waar uw bestelling is en wanneer deze geleverd gaat worden.

Niet thuis
Indien u niet thuis aanwezig was op het moment van bezorging zal de bezorger altijd proberen uw bestelling bij de buren te leveren. Willen of kunnen uw buren uw pakket niet aannemen dan zal het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden worden.
Bij herhaaldelijk niet thuis gaat uw pakket naar een Servicepunt van de betreffende vervoerder bij u in de buurt. U ontvangt hier bericht van in de brievenbus en kan deze status ook bekijken via de track en tracé email die u eerder heeft ontvangen.

Retourneren

Voor jouw 4Discount.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. Je kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking.
Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Je dient binnen de zichttermijn van 30 dagen aan te geven dat je jouw bestelling wilt retourneren. Na de melding heb je nog 30 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren. 
Onze retourprocedure is KOSTENLOOS mits u gebruik maakt van onze retourprocedure en specifieke vervoerder. Indien u ervoor kiest de retourzending door een andere vervoerder te laten uitvoeren, kunnen wij u de gemaakte kosten niet terugbetalen. Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug betalen, via hetzelfde betaalmiddel (voor zover technisch mogelijk) als waar oorspronkelijk de aankoop mee is gedaan.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Uw retouraanvraag kunt u eenvoudig aan ons melden vanuit uw 4Discount.nl account in uw bestellingenoverzicht bij Mijn bestellingen, gebruik hiervoor de knop “retourneren”.

Tevens kan dit via telefoon: 085-0012660 of start eenvoudig een webchat.

Wij zullen dan de retour afwikkeling verzorgen. Indien je geen gebruik wenst te maken van onze retour service (niet aanbevolen), dan kun je het artikel ook zelf terugsturen. 
Dit kan naar:

4Discount.nl
T.a.v. Afdeling Retouren
Bosscheweg 65A
5151 BB Drunen

Let op, je dient binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling aan te geven dat je wilt retourneren. Indien je geen gebruik maakt van onze retourservice ontvangen we graag het verzendbewijs inclusief het track & tracenummer.
Geef ook aan op de verpakking dat het een retour betreft, je kunt hiervoor het herroepingsformulier uitprinten en bijvoegen, of zelf een soortgelijk formulier invullen en op de verpakking aanbrengen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »