Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder (netvoeding)


Omschrijving:

Duidelijk berichtDe berichtgeving van de Nest Protect is subtiel en doordacht. De meldingen zijn eerst vriendelijk gesproken ter voorkoming van onnodige paniek. Dreigt er serieus gevaar? Dan volgen er piepjes en mobiele notificaties. Heb je meerdere Nest Protect melders geinstalleerd? Ze werken samen en geven allemaal hetzelfde bericht. Zo weet je altijd, waar je ook bent, wat er in welke kamer aan de hand is.
Goed om te wetenHeb je geen meldingen meer nodig omdat de situatie onder controle is? Schakel het alarm uit via de Nest-app. Elk gezinslid kan zonder wachtwoorden te delen toegang krijgen tot de app met een eigen Nest-account. Er kan zo altijd iemand reageren, ook wanneer er niemand thuis is.
Controle voor het hele gezinNest Protect controleert zelf meer dan 400 keer per dag de batterijen en sensoren zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bovendien checkt het zonder veel lawaai een keer per maand de luidspreker en sirene. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt dus zit je nooit meer midden in de nacht rechtop in bed vanwege een geluidstest. Wil je zelf testen? Dat kan. Met een klik op je scherm test je alle rookmelders in huis en ontvang je direct een rapport.
Automatische controlesDe ingebouwde split spectrum sensor gebruikt twee lichtstralen op verschillende golflengten om rook van zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur te detecteren.
Detecteert verschillende soorten vuurStoom is geen rook en dus hoort een rookmelder ook niet te piepen wanneer jij staat te strijken of een keertje heter doucht. Dankzij aangepaste algoritmen en een luchtvochtigheidssensor herkent Nest Protect de verschillen tussen rook en stoom.
Strijken zonder piepenHet is niet te zien of te ruiken, maar koolmonoxide is erg giftig. Het is het belangrijk dat je bij lekkages direct gewaarschuwd wordt. De betrouwbare koolmonoxidesensor in de Nest Protect gaat wel 10 jaar mee.
Alarm bij koolmonoxide-lekkageWanneer je 's avonds het licht uit doet gloeit de Nachtwacht-functie groen op zodat jij weet dat alles naar behoren werkt. Loop je in het donker onder de Nest Protect door? Dan gaat hij aan en functioneert hij met Lichtpad als nachtlampje.
Betrouwbare groene gloedAlle Nest-producten werken samen, en met producten waarop het “Works with Nest” logo staat. Laat je Nest rookmelder bij een koolmonoxide alarm je thermostaat uitschakelen, je Philips Hue verlichting oplichten en je Nest Cam Indoor inschakelen, zodat jij ook op afstand alles onder controle hebt.
Jouw veilige thuis met een NestDe aanwezigheidssensor heeft een 120° gezichtsveld tot 6 meter. De elektrochemische koolmonoxide sensor heeft een levensduur van tien jaar. Met de luchtvochtheidssensor van ± 3% RV weet Nest Protect het verschil tussen stoom en rook. De omgevingslichtsensor 1-100.000 lux weet dat het nachtlampje aan moet wanneer het donker is. De split-spectrumsensor werkt op 450 nm en 880 nm golflengte en ontdekt hierdoor smeulend of snel brandend vuur. De warmtesensor in Nest Protect kan ongeveer 1 °C afwijken.Werkt je Nest Protect op netvoeding? Dan gloeit het lichtpad 10 seconden op, en kun je ervoor kiezen om lichtpad permanent aan te hebben wanneer het donker is. Wanneer je Nest Protect op batterijen werkt blijft lichtpad 5 seconden aan en is permanente verlichting geen optie.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 854448003785Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 119.00
  Bestellen

Meest bekeken huis en tuin

MiPow Solar Garden & Pool Buitenlamp 3-Pack

MiPow Solar Garden...

 
Prijs: € 139.99

Sfeervolle verlichting in je tuin of...

Meer informatie
KlikAanKlikUit WiFi Beveiligingscamera met Nachtzicht - IPCAM-2000

KlikAanKlikUit WiFi...

 
Prijs: € 59.00

HD-camera met communicatieoptiesDe KlikAanKlikUit...

Meer informatie
HerQs Easy BBQ PRO

HerQs Easy BBQ PRO

 
Prijs: € 49.99

Altijd mals barbecuevleesMensen houden van...

Meer informatie
HerQs EasyBBQ Probes (2-pack)

HerQs EasyBBQ...

 
Prijs: € 19.95

Makkelijk terwijl jij het naar je zin hebtDe...

Meer informatie
Neato Botvac Connected Robotstofzuiger

Neato Botvac...

 
Prijs: € 589.00

Altijd schone vloerenOf je het nou druk hebt of...

Meer informatie