Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

Neato Botvac D3 Connected Robotstofzuiger


Omschrijving:

Altijd een schone vloerOf je het nou druk hebt of niet, wanneer je thuis komt is je vloer schoon. De Neato Botvac D3 zuigt dagelijks je vloeren en tapijten en maakt korte metten met haar, stof en vuil. Ook groter vuil, zoals kruimels, komen zonder probleem terecht in de extra grote stofzak van Neato Botvac D3.
Een zelfdenkende alleskunnerNeato Botvac D3 is geschikt voor alle vloertypen, zowel harde of zachte vloeren en tapijten, en rijdt zichzelf naar het oplaadpunt zodat jij je niet hoeft af te vragen of hij het nog wel doet. Met de ingebouwde lasertechnologie weet de Neato Botvac D3 waar hij al geweest is en waar hij nog moet zijn wat zorgt voor een efficiente schoonmaak.
RechthoekigOmdat de Neato Botvac D3 een rechthoekige voorkant heeft, komt hij tot op 14mm van je muren en meubels. Veel dichterbij dan een ronde stofzuiger zal kunnen. De hoofdborstel loopt helemaal onder het apparaat door, waardoor het ook aan de zijkanten niets mist.
Vriendelijk voor je interieurHoewel de Neato Botvac D3 dichterbij je muren en meubels komt, zorgt de CornerCleverTM technologie ervoor dat hij ze niet raakt. Hij komt dus dichterbij dan ronde stofzuigers, maar gaat ook erg voorzichtig om met je interieur. Zijn er plekken waar je liever niet wilt dat de stofzuiger komt? Dit kun je ook instellen, in de app.
Stofzuigen op afstandStart, stop of pauzeer het stofzuigen met de Neato app voor iOS en Android smart devices - ook wanneer je niet thuis bent. Je kunt tot wel 7 verschillende schema's instellen, zien waar de robotstofzuiger al is geweest en hoe ver hij nog moet, en rekenen op het secuur dagelijks bijhouden van je huis.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 810841012175Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 399.00
  Bestellen

Meest bekeken huis en tuin

MiPow Solar Garden & Pool Buitenlamp 3-Pack

MiPow Solar Garden...

 
Prijs: € 139.99

Sfeervolle verlichting in je tuin of...

Meer informatie
KlikAanKlikUit WiFi Beveiligingscamera met Nachtzicht - IPCAM-2000

KlikAanKlikUit WiFi...

 
Prijs: € 59.00

HD-camera met communicatieoptiesDe KlikAanKlikUit...

Meer informatie
HerQs Easy BBQ PRO

HerQs Easy BBQ PRO

 
Prijs: € 49.99

Altijd mals barbecuevleesMensen houden van...

Meer informatie
Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder (netvoeding)

Nest Protect rook ...

 
Prijs: € 119.00

Duidelijk berichtDe berichtgeving van de Nest...

Meer informatie
Neato Botvac Connected Robotstofzuiger

Neato Botvac...

 
Prijs: € 589.00

Altijd schone vloerenOf je het nou druk hebt of...

Meer informatie