Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station - ICS-2000


Omschrijving:

Slimme bediening Het KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station ICS-2000 is een slim thuisnetwerk waarmee je alles vanaf je smartphone of tablet kunt regelen en beheren. Verbind je verlichting, apparaten en huisbeveiliging vanuit een scala aan communicatieprotocollen, waaronder ZigBee.
Slimme features De KlikAanKlikUit ICS-2000 geeft je de mogelijkheid om timers en situaties te programmeren voor al je slimme apparaten, om zo het automatiseringssysteem van je huis te optimaliseren. Met de intuitieve rules editor in de KlikAanKlikUit-app kun je eenvoudig situaties ontwerpen die getriggerd worden bij verschillende gebeurtenissen, waaronder zonsopkomst- en zonsondergangherkenning. Iedereen in jouw huishouden kan zijn/haar smartphone verbinden voor volledig beheer over verlichting en apparaten. Je kunt zelfs je Philips Hue-verlichting verbinden en regelen, evenals andere verlichting die gebruikmaakt van het ZigBee-communicatieprotocol.
Goed om te weten De KlikAanKlikUit ICS-2000 is toekomstbestendig en ondersteunt diverse platforms, waaronder Smart Home 433/868 MHz, ZigBee HA/LL, en Somfy RTS-zonwering. Om gebruik te kunnen maken van de ICS-2000, heb je een smartphone nodig die werkt met iOS9+ of Android 4.0+. De ICS-2000 is compatibel met alle KlikAanKlikUit slimme apparaten en huisbeveiligingsproducten met behulp van het automatische codesysteem (op deze producten is A de eerste letter van het model nummer, bijv. AYCT-202). Ook is het compatibel met KlikAanKlikUit Smart Home ZigBee-producten, evenals andere ZigBee-producten zoals Philips Hue. De ICS-2000 is veilig, door gebruik van AES-encryptie en SSL. Voor het beste resultaat plaats je de ICS-2000 op een centrale plek, weg van muren, metalen voorwerpen en andere elektronische apparaten.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 8713439701104Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 95.99
  Bestellen

Meest bekeken huis en tuin

MiPow Solar Garden & Pool Buitenlamp 3-Pack

MiPow Solar Garden...

 
Prijs: € 139.99

Sfeervolle verlichting in je tuin of...

Meer informatie
KlikAanKlikUit WiFi Beveiligingscamera met Nachtzicht - IPCAM-2000

KlikAanKlikUit WiFi...

 
Prijs: € 59.00

HD-camera met communicatieoptiesDe KlikAanKlikUit...

Meer informatie
HerQs Easy BBQ PRO

HerQs Easy BBQ PRO

 
Prijs: € 49.99

Altijd mals barbecuevleesMensen houden van...

Meer informatie
HerQs EasyBBQ Probes (2-pack)

HerQs EasyBBQ...

 
Prijs: € 19.95

Makkelijk terwijl jij het naar je zin hebtDe...

Meer informatie
Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder (netvoeding)

Nest Protect rook ...

 
Prijs: € 119.00

Duidelijk berichtDe berichtgeving van de Nest...

Meer informatie