Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

KlikAanKlikUit Motion Sensor Outdoor


Omschrijving:

Gebruiksvriendelijk
Deze bewegingsmelder werkt op batterijen en bevestig je met dubbelzijdige tape. Dat betekent monteren zonder schroeven en volledig draadloos! De APIR-2150 is IP64-gecertificeerd: spatwaterdicht en ideaal om buiten te gebruiken. Het detectiegebied van de melder is maximaal 6 meter. Zo voorkom je dat je verlichting onnodig gaat branden. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter.
Combineer oneindigEr zijn allerlei instellingen mogelijk. Heeft je bewegingsmelder apparaten ingeschakeld? Je bepaalt vooraf hoe lang ze ingeschakeld moeten blijven, zoals bijvoorbeeld vijf seconden of tien minuten! Ook de lichtgevoeligheid instellen is heel eenvoudig. Bepaal of je bewegingsmelder alleen 's-avonds en 's-nachts apparaten inschakelt, of ook overdag. Bespaar op je energierekening met verlichting die brandt als het nodig is! Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een bewegingsmelder is een 'zender', net als een afstandsbediening of een wandschakelaar. Koppel meerdere 'ontvangers' aan je sensor en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen zodra er beweging gedetecteerd wordt. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld een sirene. Ondertussen blijft het gewoon mogelijk om handmatig lampen of andere apparaten ('ontvangers') te bedienen met een andere schakelaar of afstandsbediening.
KlikAanKlikUit domoticaDe bewegingsmelder is een 'zender'. Een lamp is een 'ontvanger'. Koppel ze aan elkaar en je lamp gaat aan als er beweging gedetecteerd wordt. Batterijen gaan lang mee. Als de batterij bijna leeg is gaat er om de 3 seconden een rode LED sensor knipperen. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De APIR-2150 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen. KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening of een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 8714792700919Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 25.00
  Bestellen

Meest bekeken huis en tuin

MiPow Solar Garden & Pool Buitenlamp 3-Pack

MiPow Solar Garden...

 
Prijs: € 139.99

Sfeervolle verlichting in je tuin of...

Meer informatie
HerQs Easy BBQ PRO

HerQs Easy BBQ PRO

 
Prijs: € 49.99

Altijd mals barbecuevleesMensen houden van...

Meer informatie
HerQs EasyBBQ Probes (2-pack)

HerQs EasyBBQ...

 
Prijs: € 19.95

Makkelijk terwijl jij het naar je zin hebtDe...

Meer informatie
Netatmo Weerstation

Netatmo Weerstation

 
Prijs: € 129.00

Het slimme weerstationHet Netatmo weerstation bevat...

Meer informatie
KlikAanKlikUit WiFi Beveiligingscamera met Nachtzicht - IPCAM-2000

KlikAanKlikUit WiFi...

 
Prijs: € 59.00

HD-camera met communicatieoptiesDe KlikAanKlikUit...

Meer informatie