Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

Sonos Move (Zwart)


Omschrijving:

Neem Sonos mee naar buitenMet de Sonos Move neem je jouw favoriete muziek mee naar buiten. De Sonos Move is een slimme, draadloze speaker die verbindt via WiFi en bluetooth. De Move produceert diepe bass en helder geluid, en is voorzien van Sonos Trueplay. Trueplay zorgt ervoor dat het geluid perfect gebalanceerd wordt op basis van de kamer waarin de speaker muziek afspeelt. Wanneer je de speaker buiten gebruikt is Trueplay niet van toepassing, aangezien het geluid niet zal echoen tegen muren.
SpraakbesturingDe Sonos Move heeft ingebouwde spraakbesturing. In de speaker zitten far-field microfoons die gebruik maken van slimme stemherkenning en ruisonderdrukking. Zo hoort de speaker altijd wat jij zegt. Google Assistant en Amazon Alexa zijn in de Move geintegreerd, hoewel Alexa voor de speaker in Nederland niet onmiddellijk beschikbaar zal zijn. De Move heeft een handig LED lampje dat brandt wanneer de microfoon aan staat. Zo weet jij altijd of de Move speaker meeluistert.
WiFi voor thuis, bluetooth voor buitenDoordat de Sonos Move verbinding kan maken via WiFi en via bluetooth, kan je altijd eenvoudig je smartphone aan de speaker koppelen. Wanneer je de speaker met jouw thuisnetwerk verbindt kan je de Move koppelen aan de rest van jouw Sonos systeem. Ben je onderweg, of wil je buiten genieten van jouw favoriete muziek? Dan schakel je simpelweg over op bluetooth.
Goed om te wetenDe Sonos Move heeft een IP56 weer- en schokbestendige rating. Je kan de speaker dus zonder zorgen buiten gebruiken. Let wel op dat de oplader van de speaker niet weerbestendig is. Deze mag niet nat worden. De batterijduur van de Sonos Move is 8 uur op een volle lading. Dat is bij half volume, terwijl de speaker via WiFi verbonden is. Factoren zoals bluetooth, volume en warmte hebben invloed op de batterijduur.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 8717755776754Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 399.00
  Bestellen

Meest bekeken elektronica

LaMetric Time

LaMetric Time

 
Prijs: € 199.95

Altijd bij de tijd Met de LaMetric Time smart klok...

Meer informatie
Gardena Smart Pressure Pomp

Gardena Smart...

 
Prijs: € 489.00

Water besparen met GardenaOp zoek naar een slimme...

Meer informatie
My Smart Blinds Solar panel

My Smart Blinds...

 
Prijs: € 45.00

Gebruik de zon in je voordeelMet de My Smart Blinds...

Meer informatie
Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem

Netgear Orbi RBK50...

 
Prijs: € 359.00

Overal WiFi in huisWiFi in huis is onmisbaar...

Meer informatie
One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge Blauw

One2Track Connect...

 
Prijs: € 89.95

Het One2Track-telefoonhorloge zal je...

Meer informatie