Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

LaMetric Time


Omschrijving:

Altijd bij de tijd Met de LaMetric Time smart klok ben je letterlijk altijd bij de tijd. De LED-display geeft veel meer weer dan alleen de tijd. Doop de LaMetric Time om tot jouw zenuwcentrum thuis of op kantoor: je bent altijd op de hoogte van de allerlaatste stand van zaken en je bepaalt wat er moet gebeuren. De mogelijkheden zijn oneindig. Voorbeelden? Koppel je mailbox en social media aan je klok. Krijg een melding als er een nieuwe mail is binnengekomen, je een reactie op een update hebt of je een nieuwe volger hebt. Volg de ontwikkelingen op de beurs op de voet via meldingen van je klok of laat je informeren over Google Analytics.
Tal van opties Er kan nog veel meer. Integreer de LaMetric Time in je smart home domotica-systeem en de klok vertelt je wat er in huis gebeurt. Varierend van de luchtvochtigheid tot aan het signaleren van een verdachte beweging. Scroll door je meldingen en neem met een enkele druk op de knop beslissingen over wat er moet gebeuren. Nog een stap verder: laat je Hue-verlichting automatisch aangaan als je wekker gaat of schakel je thermostaat in bij een bepaalde buitentemperatuur!
Indeling zoals jij het wilt De LED-display heeft een vaste indeling die op een aantal manieren gebruikt kan worden. Tekst kan over de volle breedte worden weergegeven, zowel statisch als knipperend en scrollend. Tekst is altijd monochroom van kleur (wit). Aan de linkerzijde kunnen kleureniconen verschijnen, zowel statisch als geanimeerd. Via de app kies je zelf teksten en iconen en maak je zelfs je eigen iconen aan. LaMetric heeft een eigen 'appstore' waarin je alle apps vindt die je kunt koppelen aan je klok en waarin je een geheel eigen invulling geeft aan IFTTT-scenario's (If This Than That). Staat de app die je nodig hebt er niet bij? LaMetric is heel toegankelijk: Je mag je eigen app ontwikkelen! Natuurlijk kun je ook gebruik maken van meer basic functionaliteiten. In de basis maak je gebruik van de klok, de radio, weermeldingen en bijvoorbeeld stopwatch en timer. LaMetric werkt samen met heel veel smart home oplossingen die IFTTT ondersteunen, zoals bijvoorbeeld Amazon Echo, Nest, Philips Hue, Netatmo en Ring. De mogelijkheden groeien dagelijks. Een stabiele internet-verbinding is belangrijk.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 5060415280034Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 199.95
  Bestellen

Meest bekeken elektronica

Gardena Smart Pressure Pomp

Gardena Smart...

 
Prijs: € 489.00

Water besparen met GardenaOp zoek naar een slimme...

Meer informatie
Sonos Move (Zwart)

Sonos Move (Zwart)

 
Prijs: € 399.00

Neem Sonos mee naar buitenMet de Sonos Move neem je...

Meer informatie
My Smart Blinds Solar panel

My Smart Blinds...

 
Prijs: € 45.00

Gebruik de zon in je voordeelMet de My Smart Blinds...

Meer informatie
Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem

Netgear Orbi RBK50...

 
Prijs: € 359.00

Overal WiFi in huisWiFi in huis is onmisbaar...

Meer informatie
One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge Blauw

One2Track Connect...

 
Prijs: € 89.95

Het One2Track-telefoonhorloge zal je...

Meer informatie