Dagelijkse acties

Voor jong en oud

Altijd actueel

Goedkoop!

Gardena Smart Pressure Pomp


Omschrijving:

Water besparen met GardenaOp zoek naar een slimme en complete oplossing om water te besparen? Of heb je geen tijd om je favoriete bloemen te onderhouden? Of het nu gaat om de consumptie van je huishoudapparaten te controleren of om tot optimale besproeiing van je planten te komen, de intelligente pomp van Gardena laat je toe om de controle te behouden vanaf je smartphone. Druk, debiet, enz. - consulteer de verzamelde gegevens van de pomp in real time met de Gardena app, en neem de nodige maatregelen in het geval van een probleem.
Laag verbruik, maar krachtig!Haar pomp van 1300 watt kan een debiet bereiken van 5000 liter water per uur en beschikt over een zelfaanzuighoogte van 8 meter. Dankzij haar innovatieve terugslagklep, garandeert de intelligente pomp een optimale water-aspiratie, terwijl het lage stroom-programma haar in staat stelt om te zorgen voor een verdeling die afgestemd is op apparaten waarvoor slechts weinig water nodig is. Naast de waterbesparing, verbruik je ook minder elektriciteit - de pomp wordt automatisch uitgeschakeld zodra ze niet meer gebruikt wordt, en treedt terug in werking, wanneer het nodig is.
Ontworpen om praktisch te zijnHaar eenvoudige en compacte vormgeving staat toe om discreet te worden geinstalleerd op de locatie van je keuze. De intelligente pomp beschikt ook over een opvouwbaar en discreet handvat, zodat je haar gemakkelijk kunt meenemen en opbergen bij vorst.
Flexibele compatibiliteitDe intelligente pomp van Gardena wordt verkocht met het Gardena controlestation - het centraliseert al je intelligente apparaten en laat je toe om deze te controleren en rechtstreeks toegang te hebben tot de verschillende analyses vanop je smartphone of tablet. Het kan gemakkelijk binnen geinstalleerd worden en - eenmaal verbonden met het Internet via je huidige router - zorgt voor een draadloze verbinding met je verschillende aangesloten apparaten.

    Levertijd:
  • 1 - 2

  • EAN Code:
  • 4078500022545Webwinkel: 50five.nl
 
Prijs: € 489.00
  Bestellen

Meest bekeken elektronica

LaMetric Time

LaMetric Time

 
Prijs: € 199.95

Altijd bij de tijd Met de LaMetric Time smart klok...

Meer informatie
Sonos Move (Zwart)

Sonos Move (Zwart)

 
Prijs: € 399.00

Neem Sonos mee naar buitenMet de Sonos Move neem je...

Meer informatie
My Smart Blinds Solar panel

My Smart Blinds...

 
Prijs: € 45.00

Gebruik de zon in je voordeelMet de My Smart Blinds...

Meer informatie
Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem

Netgear Orbi RBK50...

 
Prijs: € 359.00

Overal WiFi in huisWiFi in huis is onmisbaar...

Meer informatie
One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge Blauw

One2Track Connect...

 
Prijs: € 89.95

Het One2Track-telefoonhorloge zal je...

Meer informatie